___AMCO-COMPRESSOREN B.V.___

 

Productrange
Compressoren

AMCO is een compressor leverancier waar men terecht kan met de meest uiteenlopende vragen over perslucht benodigdheden. De compressoren die bij ons in het programma zitten zijn legio. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden volgt hieronder een opsomming van ons programma:
 

AMCO-compressoren weet zich te onderscheiden van andere compressor leveranciers doordat wij niet merk gebonden zijn.

Voor o.a. de volgende merken kunt u bij ons terecht

Persluchtdrogers

Water ...een vloek voor persluchtinstallaties

Waarom is water niet welkom bij industriŽle gebruikers van perslucht, en waar komt het vandaan? Water is de vijand van ieder compressorsysteem. Het veroorzaakt roest, doet onderdelen vastlopen, spoelt smeermiddelen uit persluchtgereedschap weg, het veroorzaakt fouten enz.
Dit water is afkomstig uit de lucht die in de compressor binnenkomt als een onschadelijke damp. Tijdens compressie en nakoeling vormen zich evenwel waterdruppels die voor de al bekende problemen verantwoordelijk zijn.
Het installeren van een persluchtdroger zal deze problemen voorkomen.
AMCO-compressoren doet in verhuur/verkoop van persluchtdrogers, nieuw of gebruikt en te leveren  in alle soorten en maten.
Compact is een betrouwbare persluchtdroger die wij voeren in ons assortiment, technische kenmerken en advies kunt u geheel vrijblijvend opvragen bij AMCO-compressoren, zie algemene informatie.
 

Persluchtketels

Voor persluchtketels bent u bij ons aan het juiste adres. AMCO-compressoren levert ketels zowel nieuw als gebruikt, de omloop van ketels is groot waardoor wij diverse ketels uit voorraad kunnen leveren. Binnen de muren van AMCO is er een spuitcabine aanwezig, waardoor het mogelijk is om de gewenste ketels in uw bedrijfskleuren te spuiten. De inhoud van de ketels variŽrt van 1 tot 20.000 liter, kunnen uitgevoerd worden met een verschillende bedrijfsdruk. Verder zijn er mogelijkheden de persluchtketels te leveren met diverse keurmerken waaronder: Stoomwezen, T‹V, Lloyds register, Germanische Lloyds, DNV, Bureau Veritas en ASME VIII.

Persluchtgereedschap

Een compressor is een machine waar niet daadwerkelijk mee wordt gewerkt, op een compressor sluit men persluchtgereedschap aan. Met deze gereedschappen wordt dan aan het te bewerken object gewerkt. Voor persluchtgereedschap kunt u bij ons terecht, wij zijn leverancier van o.a. Unoair persluchtgereedschap. Wij kunnen u een zeer uitgebreid assortiment van gereedschappen aanbieden.
Om u een idee te geven van wat wij in ons assortiment voeren geven we hieronder een aantal mogelijkheden. De hieronder gegeven mogelijkheden zijn in meerdere maatvoeringen te leveren:
 

Helaas geeft persluchtgereedschap weleens de geest, dit gebeurt uiteraard altijd op het verkeerde moment.
AMCO geeft u de service door uw problemen snel te verhelpen, mocht dit onverhoopt niet direct lukken dan is er in overleg altijd een oplossing mogelijk.

Accessoires

Amco-compressoren staat voor perslucht en alles wat daarmee samenhangt, accesoires zijn toebehoren voor compressoren zoals:

Fitwerk:

-  kogelkranen, sokken, pijp(kunststof, staal), verloopnippels, verloopring, bochten, T-stukken, knietjes, kruisstukjes, stopjes, pijpnippels

Tevens kunnen we een groot assortiment koppelingen aanbieden waaronder: klauw, insteek, schroef, kamlock en snelkoppelingen.

Veiligheidsventielen, EO terugslagkleppen, manometers en verder alles wat u voor uw persluchtinstallatie zou kunnen gebruiken is bij AMCO-compressoren te bestellen.